Продукти

НачалоПродуктиФилтриращи системи Fleetguard

Филтриращи системи Fleetguard

Fleetguard предлага изключително широка гама от висококачествени горивни, маслени, хидравлични, въздушни и водни филтри.

Търсене на продукт по каталожен номер или по подобие на алтернативен производител - КЛИКНЕТЕ ТУК.

Fleetguard, Inc. е подразделение на Cummins. Фирмата е доставчик на филтри за повече от 175 производители на оригинално оборудване (О.Е.М) в света. Високото качество и богатия асортимент на Fleetguard (над 5000 различни продукта), са само една малка част от основните предимства на марката.

 

 

Ключовите принципи, на които Fleetguard залага са:

  • качество
  • надеждност
  • изпълнение на индивидуални проекти според изискванията на клиента
  • строга специализация
  • иновации

Клиенти, които са се доверили на опита на Fleetguard са фирми с особена взискателност към крайния продукт, като Mercedes-Benz, Volvo, DAF, Ford, Hitachi и много други. От продукцията и услугите на Fleetguard са се възползвали популярни световни търговски марки, като Nelson, Kuss - един от водещите производители на автомобилни горивни филтри за резервоари; Filtration, Separation Technologies - специализиран в областта на промишлените хидравлични филтри, Emission Solution, Universal Silencer - производител на промишлени филтрационни системи.

Cummins Filtration (Fleetguard) също предоставя на своите клиенти достъп до Fleetguard мобилно приложение – продуктов каталог. Достъпен и бърз начин за намиране на продукти точно отговарящи на превозното средство и неговия двигател през мобилното устройство на потребителя. Това позволява на потребителите лесно и удобно да намират подробна информация за продуктите на Fleetguard и техните описания, както и да сравняват части използвайки оригиналните им номера от техните производители. Приспособено за  Apple iPhone™ (Apple iOS Версия 4 и нагоре) и Android™ мобилни телефони (Android™ Version 2.2 и нагоре), мобилното приложение е безплатно за сваляне от Apple iTunes™ App Store и Google Play Android™.

 Fleetguard представлява едно от стратегическите бизнес направления на компания Cummins Diesel – призната за глобален лидер в сферата на производството на дизелови двигатели.



Иновативните технологични разработки на компанията й позволяват уверено да заема водещи позиции на световния пазар с филтриращи системи, даже в условията на силна конкуренция. Пример за това са последните технологични разработки:

  • концепцията на филтрите от натоварващ тип съкращава времето на престой на двигателя и намалява загубите на масло
  • технология на пропускателните филтри за увеличаване на интервалите между сервизните обслужвания и в следствие на това - повишаване експлоатационния срок на двигателя
  • Fleetguard първа започна използването на филтриращи системи за охлаждане чрез химически реактиви, обезпечаващи отлична защита на двигателя и опростяващи експлоатацията му
  • за сметка на използването на водно-сепараторни системи значително се подобрява производителността и обезпечава най-добра защита на компонентите на горивните системи


Един от основополагащите принципи, с които Fleetguard, Inc. управлява дейността си е бил, е и ще бъде индивидуалния подход към всеки клиент.

Списъкът на стопанските отрасли, в които се използват филтри на Fleetguard са: Автобуси и камиони, Селскостопанска техника, Пътна и строителна техника,  Минна техника, Корабостроене, Железопътна техника и много други.

Клиентът на Fleetguard може да открие всичко, което търси според индивидуалните си потребности и специфика на технологията. Тази фирмена политика, като резултат позволява на Fleetguard ежегодно да инвестира значителни средства в научноизследователски разработки. Целта е продукцията на компанията не само да съответства и на най-стриктните международни стандарти, но и да ги превъзхожда. В този процес активно участие вземат клиентите на компанията, с изискванията си към високото качеството на продуктите, на което съответства продукцията на Fleetguard.


Днес компанията извършва сертифициране в съответствие със стандарти ISO 9001 / 9002 и QS-9000, а международната дистрибуторска система Fleetguard, Inc. е сертифицирана по ISO 9000. Всичко това е резултат от успешното взаимодействие между производител и клиент, позволяващо компанията постоянно да подобрява качеството на продуктите.

Фирма ИПО, като единствен официален дистрибутор за цялата гама продукти на Fleetguard (Флийтгард) за България, поддръжа на склад голямо разнообразие на филтри и филтриращи продукти, което намалява времето за доставка и престоя на машините и улеснява нашите клиенти.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.