Продукти

НачалоПродуктиМотокари ИПО Лифтс

Мотокари ИПО Лифтс

Производството на мотокари ИПО Лифтс е ново направление обособено през 2011г., обезпечено с високо-квалифицирани специалисти в областта на констуирането и организацията на производството на товаро-подемни машини.

Чисто новият уебсайт на ИПО Лифтс можете да разгледате на www.ipolifts.com - подробна продуктова и техническа информация, видео материали, нови проекти и други.

Произвежданите кари се характеризират с качество на световно ниво, отличен дизайн, висока ефективност и надеждност. Изключително предимство на новоразработените машини е внимателния подбор на вградените компоненти – Perkins, Cummins, Dana Spicer, Yanmar, Dana, Graziano, Hella, Walvoil и др. Основния принцип на ИПО ООД в това направление е чрез своите продукти и услуги да предостави на клиентите си оптимално решение за товаро-разтоварните им нужди при оптимални разходи и висока продуктивност.

Защо мотокарите ИПО Лифтс?

Производството на кари ИПО Лифтс гарантира:

  • Широка продуктова гама – мотокари с товароподемност от 3 до 32 тона 
  • Мотокари и челни товарачи с повишена проходимост за тежки терени 
  • Висококачествен продукт с 24 месеца гаранция 
  • Постоянна складова наличност на резервните части 
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз извършван от опитни техници 
  • Изработване на кари със специално предназначение съгласно изисквания на клиента 
  • Мотокари за товарене на пълни и празни контейнери
  • Широка гама от прикачни съоръжения и екстри (виличен изравнител, позиционер, ротатор, шредер за контейнери и др.)
  • Оптимални срокове на производство и доставка

Мотокари с товароподемност от 3 до 32 тона

Заложените компоненти дават висока ефективност, надеждност и дълга продължителност на експлоатация. Мотокарите се открояват с широкия си диапазон на товароподемност и със своя авторски дизайн и разработка. От изключителна важност за производствения екип прецизната приложимост на всяка едн машина към товаро-разтоварните нужди на различните потребители. Затова, приоритет при производствената практика е възможността за изработване на кари със специално предназначение, изцяло съгласно специфичните изисквания на клиента. Това означава, че произведените мотокари могат да отговарят на различни параметри по отношение на проходимост, товароносимост и височина на повдигане. 

Мотокари с висока проходимост – със стандартна или телескопична повдигателна уредба.

Групата мотокари е създадена с цел да удовлетвори специфични потребности на клиентите, провокирани от нестандартни услови за работа. Те дават възможност да обслужват товари с различни обеми, габарити и височини. Тези мотокари се различават по вида на повдигащото устройство - със стандартна или телескопична повдигателна уредба.

Висококачествени компоненти 

Вградените двигатели са разработени специално за тяхното приложение за мотокари. Това осигурява висока сигурност на работа, ниска консумация на гориво, дълъг експлоатационен период, ниски нива на шум и вредни емисии, съответстващи с всички Европейски директиви. Шасито е собствена конструкция на фирмата и е изработено от качествени материали, даващи висока якост и надеждност при равномерно и разпределено натоварване. За изработката на повдигателната уредба са използвани специални материали, даващи висока якост в целия диапазон от дадената височина на повдигане. Използваните в конструкцията й ходови ролки са изработени от световни лидери в производството им, а профилите за тежките машини се изработват във фирмата под строг 100% контрол на заваръчните шевове.

Комфорт и сигурност при експлоатация

Комфортът и сигурността на работа са основен приоритет в дизайна и производството на товаро-подемнитемашини. Те напълно отговарят на всички стандарти и изисквания за безопастност и сигурност. Пълното хидростатично серво управление на управляемия мост, от друга страна, дава отлична маневреност ,без водачът да изпитва затруднения или умора. Кабинният модул е монтиран към шасито на собственни гумени тампони, осигуряващи ниска степен на вибрации. Също така, мотокарите са оборудвани с регулируема седалка с колан и подлакътници, която осигурява високо ниво на комфорт и отлична видимост във всички посоки.

Изпитания и гаранция за качество

Всички мотокари на фирмата преминават пълни функционални, якостни и стабилитетни изпитания във външна оторизирана лаборатория, което да гарантира пред клиентите ни тяхната надеждност и сигурност. В краткосрочен план екипа на отдела работи по подобрението на параметрите на високопроходими машини като намаляване на радиуса на завиване и подобрение на стабилността им. В дългосрочен план се работи по развитието на тежките контейнерни машини, намаляването на собственото им тегло без това да влияе на твароподемните им качества, както и подобрението на комфорта на кабинните модули, намаляване на шума и подобряване на работната среда.

 

Гаранция

Машините се предлагат стандартно с едногодишна гаранция, като при доплащане гаранционният период може да бъде удължен до 2 години. Гаранционният и извънгаранционният сервиз и обслужване се извършва от специализирания екип на направление Кари в ИПО Лифтс.

 

 

 

 

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.