Продукти

НачалоПродуктиХидравлични маркучи

Хидравлични маркучи

На територията на машиностроителна фабрика ИПО ООД гр. Карлово функционира цех, оборудван с необходимата техника за окомплектоване и за пресоване на гъвкави хидравлични и пневматични съединения на база на следните видове шлангове:

  • гумени с текстилна оплетка, тип 1ТЕ; 2ТЕ; 3ТЕ по DIN20021
  • гумени със стоманени оплетки, тип 1ST; 1SN; 2ST; 2SN по DIN20022; SAE100R1A; SAE100R2A
  • гумени със стоманени спирални оплетки, тип 4SP; 4SN; 4SH; 6SH; 6SP по DIN20023; SAE100R9R
  • тефлонови маркучи за висока температура със защитна стоманена оплетка от вън.

Работен флуид - горива, масла, охлаждащи течности, въздух, технически газове и други. Работно налягане (според производителите на шланга) до 380 - 400 bar, а температура от -40° C до +240° C, според вида и диаметъра на шланга и предназначението на маркуча.

Фирмата разполага с необходимите машини и стендове за производство на металните елементи (щуцери, нипели, холендрови гайки, чашки и т.н.) на гъвкавите хидравлични и пневматични съединения, машини за рязане, зачистване и подготовка на шланга, преси за пресоване.

Всяко произведено от ИПО ООД гъвкаво съединение преминава изпитания на стенд осигуряващ статично налягане до 1500 bar.

ИПО ООД се наложи с добро качество и безаварийна работа на произвежданите хидравлични съединения с приложение в минно-добивната и минно-обогатителната промишленост, металургично производство, транспортна техника – автомобили, ЖП машини, градски транспорт, селскостопанска техника, мотокари и челни повдигачи, стационарни уредби, помощни съоръжения – кранове, грайфери, крикове, автовишки, за тежки руднични автосамосвали, сонди, багери, челни товарачи, булдозери на реномирани фирми като TEREX, САТ, O&K, Liebher, Komatsu, Hitachi, JCB и т.н.

Произвежданите хидравлични съединения са с висококачествени маркучи на фирмите Aeroquip, Manuli, Rapisarda. Отличават се с голяма дълготрайност и отлично пресоване. В зависимост от условията на работа предлагаме изработване на допълнителна метална броня за предпазване от механични повреди.

За улеснение, предлагаме популярен начин на описване конфигурацията на търсените от Вас хидравлични съединения, който дава необходимата информация за разработването и изработването им.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.