Новини

НачалоНовиниИПО ООД отбеязва 10 години представителство на скоростни кутии Allison Transmission за България.

ИПО ООД отбеязва 10 години представителство на скоростни кутии Allison Transmission за България.

17 Януари 2017

През първия месец на новата 2017г. ИПО ООД отбеляза 10 години от началото на официалното представителство на водещият световен производител на автоматични скоростни кутии Allison Transmission  за България. 

Allison Transmission, основана през 1915 г., е световен лидер в проектирането, производството и продажбата на автоматични скоростни кутии за камиони, автобуси, сметоизвозващи машини, противопожарни автомобили, военни машини, тежкотоварни минни автосамосвали, сондажно оборудване и др. Буквално създател на този пазарен сегмент, днес компанията има над 80% световен пазарен дял.

‘През изминалите 10 години вярвам, че сервизните екипи на ИПО ООД успяхме да наложим името Allison на българския пазар, като синоним на качество и надежден сервиз. Динамичното развитие на Allison е насочено към все по-доброто интегриране на автоматичните трансмисии в превозните средства. Целта е максимален комфорт за водачите, намаляване загубите на предаваната мощност и повишаване икономиите на гориво. Allison е постоянно предизвикателство за нас. Виждаме как нашата дейност внася спокойствие и увереност в клиентите, собственици на техника с Allison Transmission. Постоянно подобряваме обслужването и увеличаваме услугите, предлагани на нашите клиенти’ – сподели Владимир Златанов, Сервизен Мениджър Алисън, България.
 
Allison разполага с най-богатата и съвременна гама от изцяло автоматични скоростни кутии за употреба на и извън пътя, проектирани да бъда тнадеждни, лесни за употреба и отговарящи на специфичните изисквания на бизнеса.С глобално присъствие в 80 страни, Allison иманад 1 500 дистрибуторски и търговски пункта. ПродуктитеAllison Transmission се влагат в машините и превозните средства на над 250 производителя на оборудване по света.
 
ИПО ООД, като официален дилър на Allison за България предлага гаранционно и извън-гаранционно обслужване, частичен и основен ремонт на скоростните кутии. Сервизната база е оборудвана с пълен набор стендове и оригинални инструменти за извършване на основни ремонти. На разположение са също така и мобилните сервизи с квалифицирани механици за извършване на компетентна диагностика и ремонтни дейности на място при клиента.
 
 

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.