Новини

НачалоНовиниИПО Лифтс предстви своя нов уебсайт

ИПО Лифтс предстви своя нов уебсайт

10 Февруари 2017
Българският производител на мотокари ИПО Лифтс анонсира новия си уебсайт – www.ipolifts.com. Сайтът представя подробно портфолиото на компанията, като е насочен както към крайни потребители от широк спектър от браншове, така и към потенциални партньори.
 
"Сайтът предоставя много детайлна информация за продуктовата гама на машините - техническа информация, начин на производство, вграждани компиненти, сервиз, поддръжка, резервни части и други. Освен информация за предлаганите от ИПО Лифтс мотокари, сайтът е място, на което ще намерите актуални новини и отговори на основни въпроси за нашите машини. Тъй като основно звено в нашата дейност са специалните и високопроходими машини, често проектирани по специфични изисквания на даден клиент, сме обособили страница, което да описва подробно всеки един наш нестандартен и адаптиран проект. По този начин се стремим да информираме посетителите за възможностите на конструктивния отдел на фирмата” – споделиха от ИПО Лифтс.
 
Също така сайтът предоставя лесна и интуитивна навигация, както и адаптивен дизайн, оптимизиран за употреба на мобилни устройства. Съдържанието е обогатено с разнообразно мултимедийно съдържание, проектни графики на машините, както и видео материали на мотокарите в работен режим, преодоляващи нестандартни условия на работа.
 

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.