Продукти

НачалоПродуктиАвио оборудване Houchin

Авио оборудване Houchin

Houchin Aerospace е едно от основните имена в производството на oборудване за наземна поддръжка към авио линии, авиационната индустрия и военните обекти по целия свят.

Houchin Aerospace поддържа постоянен контакт с най-големите авио линии и производители на самолети, за да осигури развитие на продуктите си, което да е в крак с нарастващите, задължителни технически изисквания, свързани с модерните самолети. С качеството на електрозахранването, което е решаващ аспект по отношение на продуктите им, компанията упражнява контрол чрез проектиране и производството на електрическите компоненти във фабриката им в Ашфорд, Кент, Великобритания. Загрижеността за околната среда на Houchin Aerospace намира отражение в продуктите, които така могат да посрещнат всички международни изисквания.

Компанията е основана през 1931 в Лондон, през 2005 става част от ITW.

През 1997 Houchin придобива правата за дизайн и производство за Auto Diesels ground power който сега е включен в продуктовото портфолио на Houchin.

Продуктите на Houchin Aerospace могат да бъдат открити в над 100 страни, действащи в 750 авиолинии, летища и военни обекти.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.