Сервиз

ИПО ООД е официален дистрибутор на Cummins Power Generation за България и изпълнява гаранционните ремонти на генераторните системи. Фирмата предлага и извършване на техническите обслужвания както през гаранционния период на оборудването, така и след него.

ИПО ООД разполага сервизни центрове в Карлово, София и Варна. Сервизните бази и техническите възможности на фирмата позволяват да се извършват диагностика, профилактика, ремонт и сервиз, а така също всички дейности по монтажа, системните настройки и диагностики по пускане на дизеловите генераторни системи на Cummins в експлоатация.

Сервизна база на фирмата в град Карлово е оборудвана с необходимите оригинални стендове и инструменти, за извършване на пълни основни ремонти на всички модели генератори и двигатели на Cummins, както и на възли за тях.

Сервизните центрове на фирмата са винаги готови оперативно да обезпечават генераторните системи, производство на Cummins Power Generation с необходимите резервни части и консумативи, да осъществи ремонт, включително и основен ремонт на двигателите.

В сервизните бази има склад с богато разнообразие от налични резервни части и консумативи за генераторните системи, производство на Cummins Power Generation.

ИПО ООД извършва обучение на ангажирания технически персонал на клиента, за оперативна работа, текуща профилактика и правилата за техника на безопасност за дизеловите генераторни системи на Cummins.

ИПО ООД разполага с квалифицирани и правоспособни специалисти и сервизни автомобили, за извършване на ремонти и технически обслужвания на оборудването на място.

Фирмата предлага 24 часово дежурство в денонощието на сервизен автомобил и на практика в зависимост от местоположението на обекта, в рамките до 4 часа след повикване, специалистите могат да бъдат на площадката, където е монтиран генератора.

ИПО ООД предлага и извършване на следгаранционно техническите обслужвания, което може да бъде почасово или абонаментно.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.