Продукти

Индустриални Приложения

Производството и обработката на детайлите се извършва както по документация на клиент, така и със собствена конструктивна и технологична документация, изготвена на базата на солидна фундаментална подготовка и натрупан дългогодишен опит в проектирането, изработката и внедряването на детайли и конструкции в различни отрасли на промишлеността.

При възникнала необходимост организираме посещения на наши специалисти при клиенти за запознаване със специфичните им изисквания, проучване, предлагане и съгласуване на оптимални  инженерни решения на техните проблеми.  

 

 

Видове изделия 

  • Груба и окончателна обработка на собствени бронзови заготовки за голямо разнообразие плъзгащи лагерни и дистанционни втулки и пръстени, ходови гайки, заготовки за цилиндрични и червячни зъбни колела, уплътнителни пръстени, корпусни детайли и др.
  • Производство на нестандартни и специализирани скрепителни елементи - болтове, гайки, пръстени, шайби и др., с повишени изисквания за якост и различно предназначение.

                    

  • Ремонт, възстановяване и изработка на нови стандартни и нестандартни резервни части и възли от различни материали, с или без термообработка, за различни промишлени отрасли и приложение - валове, оси, конзоли, ремъчни шайби, лагерни тела, корпуси и др.

          

  • Проектиране, изработка и внедряване на нестандартно оборудване, метални заварени конструкции с различно предназначение, габарити и тегло. Ремонт на части и съоръжения за пътностроителна, земекопна и селскостопанска техника - кофи за багери, драглайни, челни товарачи, гребла за булдозери и др.
Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.