Продукти

НачалоПродуктиСкоростни кутии Allison

Скоростни кутии Allison

Allison Transmission, основана през 1915 г., е световен лидер в проектирането, производството и продажбата на автоматични скоростни кутии за сметоизвозващи машини, противопожарни автомобили, хибридни двигателни системи,камиони и автобуси, машини за трудно проходими терени, превозни средства за нуждите на военните и др. Буквално създател на този пазарен сегмент, днес компанията има над 80% световен пазарен дял.

Allison разполага с най-богатата и съвременна гама от изцяло автоматични скоростни кутии за употреба на и извън пътя, проектирани да бъдат надеждни, лесни за употреба и отговарящи на специфичните изисквания на бизнеса.

Репутацията на Allison за надеждност в световен мащаб се разширява благодарение на ненадминатата сервизна мрежа. С глобално присъствие в 80 страни, Allison има над 1 500 дистрибуторски и търговски пункта. Продуктите на фирмата се влагат в машините и превозните средства на над 250 производителя на оборудване.

ИПО ООД като официален дилър на Allison за България е упълномощена да предлага гаранционно и след гаранционно обслужване, частичен и основен ремонт за трансмисии от сериите АТ500, НТ700, МТ600, 3000 и 4000 за превозни средства; В 300, В 400 и В 500, и Т 200, Т 300, Т 400 и Т 500 за автобуси и камиони; CL(B)T 700, 5000, 6000, 8000, 9000 за off highway приложения.


Сервизната база е оборудвана с необходимите стендове и оригинални инструменти за извършване на основни ремонти. Фирмата разполага с подвижни работилници и квалифицирани механици за извършва не на ремонтни дейности при клиента.

ИПО разполага на склад с богато разнообразие на оригинални резервни части и консумативи за автоматични скоростни кутии Allison. При спешни случаи доставя всякакви резервни части в срок от няколко дни.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.