Продукти

IPO Diesel Center

IPO Diesel Center - ВАШИЯТ ДИЗЕЛОВ СПЕЦИАЛИСТ

Диагностика и ремонт на дизелови системи Bosch, Delphi, Siemens - VDO

Специализираният сервиз за горивни апаратури IPO Diesel Center е дизелов сервиз от семейството Bosch, изграден по най- съвременни изисквания. С последно поколение дизелови стендове EPS на Bosch, сервизът е доставчик на експертни услуги за всички дизелови системи, като извършва ремонт и поддръжка на най-съвременните технологии. От 2015 година IPO Diesel Centre е вече гаранционен и извънгаранционен сервиз и за горивните системи на Delphi и Siemens VDO. 

При нас работят специалисти с дългогодишен стаж в диагностиката и ремонта на дизелови системи. Всеки от тях е преминал през различни курсове и квалификации, получил е необходимите знания и сертификати, включително в центрове за обучение на Bosch Austria.

 

        

                                          

При нас се извършва:

Гаранционен и извънгаранционен сервиз и продажба на резервни части Bosch, Delphi и Siemens-VDO с качеството на оригинално оборудване и едногодишна гаранция. 

 

                       

 

IPO-Bosch Diesel Center разполага с помещение „ЧИСТА СТАЯ“ - най-съвременното изискване за ремонт на дизелови Common Rail системи по стандартите на Bosch.

 

В IPO Diesel Center се извършва пълен набор от услуги:

 

  • Горивни системи дизел с електронно управление
  • Ремонт на механични горивонагнетателни помпи и дюзи
  • Ремонт на радиално-бутални помпи с електронно управление
  • Ремонт на CR помпи и дюзи
  • Ремонт на системи помпа - дюзи
  • Продажба на резервни части Bosch, Delphi и Siemens - VDO с качеството на оригиналното оборудване и едногодишна гаранция

IPO Diesel Center предлага и общи ремонти на автомобили, ванове, автобуси - окачване, спирачки, съединители, амортисьори и др.

IPO Diesel Center разполага с необходимата документация, заводски стойности и апаратура за ремонт на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, селскостопанска техника, пътностроителни машини и др.

Съвременните системи за високо налягане на впръскване на дизелово гориво създадоха дизелов бум през последните няколко години. Също така методите за диагностика и ремонт стават все по-сложни, в резултат на новите дизелови системи с високо налягане.  Така за ремонт на съвременните дизелови системи се изискват все по-високо качество на оборудването за изпитване с висока точност и дизелови специалисти, специални инструменти и висока степен на чистота в дизелов цех. Като IPO Diesel Center, сме добре подготвени за тази нова модерна дизелова технология, следователно сме Вашият коректен партньор за диагностика и ремонт на повечето дизелови двигатели - без значение от какъв тип.

 

IPO Diesel Center е Вашият коректен партньор за диагностика и ремонт на дизелови двигатели, без значение от типа им.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.