Продукти

НачалоПродуктиBOSCH Diesel Center

BOSCH Diesel Center

IPO-BOSCH Diesel Center - ВАШИЯТ ДИЗЕЛОВ СПЕЦИАЛИСТ

Диагностика и ремонт на всички дизелови системи

IPO-Bosch Diesel Center разполага с последният дизелов сервиз от семейството на Bosch, изграден по най-съвременни изисквания и оборудване.

Ние сме доставчик на експертни услуги за всички дизелови системи. Предлагаме решение за ремонт и поддръжка на най-съвременните дизелови технологии. IPO-Bosch Diesel Center разполага с последно поколение дизелови стендове EPS на BOSCH. 

При нас работят специалисти с дългогодишен стаж в диагностиката и ремонта на дизелови системи. Всеки от тях е преминал през различни курсове и квалификации, получил е необходимите знания и сертификати, включително в центрове за обучение на Bosch Austria.

 

        

При нас се извършва:

Гаранционен и извънгаранционен сервиз и продажба на резервни части Bosch с качеството на оригинално оборудване и едногодишна гаранция. 

 

                       

 

IPO-Bosch Diesel Center разполага с помещение „ЧИСТА СТАЯ“ - най-съвременното изискване за ремонт на дизелови Common Rail системи по стандартите на Bosch.

 

  • Горивни системи дизел с електронно управление
  • Ремонт на механични горивонагнетателни помпи и дюзи
  • Ремонт на радиално-бутални помпи с електронно управление
  • Ремонт на CR помпи и дюзи
  • Ремонт на системи помпа - дюзи

 

IPO-Bosch Diesel Center разполага с необходимата документация, заводски стойности и апаратура за ремонт на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, селскостопанска техника, пътностроителни машини и др.

Съвременните системи за високо налягане на впръскване на дизелово гориво създадоха дизелов бум през последните няколко години. Също така методите за диагностика и ремонт стават все по-сложни, в резултат на новите дизелови системи с високо налягане.  Така за ремонт на съвременните дизелови системи се изискват все по-високо качество на оборудването за изпитване с висока точност и дизелови специалисти, специални инструменти и висока степен на чистота в дизелов цех. Като IPO-Bosch Diesel Center, сме добре подготвени за тази нова модерна дизелова технология, следователно сме Вашият коректен партньор за диагностика и ремонт на повечето дизелови двигатели - без значение от какъв тип.

 

IPO-BOSCH Diesel Center е Вашият коректен партньор за диагностика и ремонт на дизелови двигатели, без значение от типа им.

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.