Продукти

НачалоПродуктиДизелови двигатели Cummins

Дизелови двигатели Cummins

Cummins Inc. е световен лидер в проектирането, производството, дистрибутирането и сервизирането на двигатели и техните технологии и системи, включващи горивни системи, механизми за управление, въздушни и изпускателни системи, филтриране, решения за емисиите и електрически генераторни системи. Cummins (Къминс) е най-големия независим производител в света на дизелови двигатели с мощност над 200 к.с. и втори в света за двигатели с мощност над 50 к.с.
 
Освен стационарните сервизи ние разполагаме и с напълно оборудвани мобилни сервизи, които могат да извършат сервизно обслужване или частични ремонти на място при клиента във всяка една точка на България. 
 
Централата на Cummins е базирана в Колумбъс (Columbus), Индиана (Indiana), САЩ (USA). Фирмата обслужва своите клиенти в повече от 160 страни в целия свят чрез мрежа от 550 фирми - собственост на Къминс или независими дистрибутори и повече от 5000 дилъра.
 
              
 
ИПО е официален дилър на Cummins за България от 1998 година.
 
Централния сервиз на фирмата е базиран в гр. Карлово, който е оборудван с всички необходими оригинални стендове и инструменти за извършване на сервизно и гаранционно обслужване, частични и основни ремонти на всички модели двигатели Cummins, както и на възли за тях (като горивни, водни, маслени помпи, инжектори и др.).
 
ИПО разполага с много добре оборудвани сервизи намиращи се в гр. София, гр. Варна, гр. Етрополе и гр. Панагюрище, в които могат да се извършват сервизни обслужвания, диагностика, частични ремонти на всички модели двигатели Cummins (Къминс).
 
Освен стационарните сервизи ние разполагаме и с напълно оборудвани мобилни сервизи, които могат да извършат сервизно обслужване или частични ремонти на място при клиента във всяка една точка на България.
 
ИПО поддържа складове към всеки сервиз с богато разнообразие от оригинални резервни части и консумативи за всички модели Cummins двигатели.
 
При спешни случаи се доставят всякакви резервни части за двигатели Cummins за срок от няколко дни.
Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.