За нас

НачалоЗа нас

За нас

 

Фирмената специализация е ориентирана в две основни направления: производство и търговска дейност/дилърство в сферата на машиностроенето. Oсновният фокус пада върху предоставяне на високо технологични и иновативни решения за тежката промишленост, строителната, селскостопанската и транспортна индустрия в страната и зад граница.

Производствената дейност на фирмата е съсредоточена в машиностроителна фабрика край гр. Карлово. Основните производства, които се развиват са механично производство, металолеене и производство на гъвкави хидравлични и пневматични съединения, обслужващи минната, минно-обогатителната и пътно-строителната индустрия.

 

На база натрупания опит в сферата на производството и в отговор на непрекъснатото търсене на резервни части за: машиностроителната, миннодобивната, строителна промишленост, енергетиката, агробизнеса, корабостроенето и кораборемонта, транспорта и др., се развива второто основно направление – дилърството.

ИПО ООД е официален дилър за България на водещи световни фирми в техния бранш:

  • Cummins - водещ производител на дизелови двигатели и генераторни системи с голяма мощност
  • Fleetguard - световен лидер в производството на филтриращи продукти и системи
  • Allison – водещ производител на скоростни кутии за машини с широко приложение
  • Yanmar - лидер в производството на дизелови двигатели с водно и въздушно охлаждане
  • Houchin Aerospace – световно известен производител на елементи за авио и военновъздушната индустрия
  • Bosch Diesel Center – лидер в производството на дизелова горивна апаратура

ИПО ООД е официален дилър за България и на „Криворожки Централен Рудоремонтен Завод” – град Кривой рог, Република Украйна, специализиран в производство на възли, агрегати и резервни части за миннообогатително оборудване.

От 2001 г. ИПО ООД е член на "Българската браншова камара по машиностроене".

От Май 2001 г. е внедрена и работеща система за управление на качеството ISO9001-1994, а от Ноември 2003 г. компанията е ресертифицирана съгласно ISO 9001:2008.

От Юли 2004 ИПО ООД е сертифицирана съгласно стандарта на НАТО AQAP 2110.

От 2004 г ИПО ООД е член на "Браншовата камара на черната и цветна металургия" в България.

В основата на успеха на компанията е нейния екип, който наброява над 180 души с тяхната производствена специализация и висока квалификация.

След повече от 20 години упорита работа ИПО ООД е предпочитан партньор и доставчик на много фирми от страната и зад граница.

 

 

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.