Продукти

НачалоПродуктиДизелови двигатели Yanmar

Дизелови двигатели Yanmar

ИПО ООД е официален дистрибутор на индустриалните двигатели Yanmar Co., Ltd за територията на Република България.

Профил 

Янмар е производител на широка гама от дизелови двигатели и машини като произвежда всичко – от оборудване за впръскване на горивото до двигатели за морски съдове за повечето машини, задвижвани от дизелов двигател по суша и море.
 
Дизеловата двигателна сила задава нови стандарти за надеждност и икономичност с огромни възможности за приложение в промишлеността. По-малките двигатели имат по-голяма тяга, по-леките повдигат по-тежки товари, а по-икономичните двигатели водят до по-малки разходи.
 

За повече информация за производителя Yanmar посетете тяхната уеб страница ТУК - www.yanmar.eu 

 
ИПО е официален дистрибутор на Yanmar Industrial Engines за България от 07.11.2008 година.
 
Ние предлагаме на нашите клиенти нови двигатели, оригинални резервни части и консумативи, гаранционен и извън гаранционен сервиз за всички модели индустриални двигатели Yanmar.

Централния сервиз на фирмата е базиран в гр. Карлово, който е оборудван с всички необходими оригинални стендове и инструменти за извършване на сервизно и гаранционно обслужване, частични и основни ремонти на всички модели двигатели Yanmar, както и на възли за тях (като горивни, водни, маслени помпи, инжектори и др.).
 
Освен стационарните сервизи ние разполагаме и с напълно оборудвани мобилни сервизи, които могат да извършат сервизно обслужване или частични ремонти на място при клиента във всяка една точка на България.
ИПО поддържа складове към всеки сервиз с богато разнообразие от оригинални резервни части и консумативи за всички модели Yanmar двигатели.
 
При спешни случаи се доставят всякакви резервни части за двигатели Yanmar за срок от няколко дни.
 

Контрол на качеството 

Във всички производствени дейности на групата “Янмар” високото качество е приоритет, а най-високите световни стандарти са стриктно спазвани. Сертификатите по ISO 9001, които всички техни заводи притежават, са доказателство за това, но най-доброто доказателство може да намерите като погледнете отблизо който и да е двигател с марката Yanmar.
 

История

Фирма “Янмар” е основана през 1912 г. като корените на дейността й са в разработването и производството на дизелови двигатели, а историята й е пример за пълно посвещаване на качеството и иновациите. 
Yanmar Europe B.V. е създадена в Холандия през месец октомври 1988 год. като Европейски център за дистрибуция. Централното географско разположение на страната, удобствата от гледна точка на дистрибуцията и многоезичното население са били сред най-важните причини, поради които Yanmar избира Холандия да бъде тяхна порта към останалата част на Европа.
 
Европейското разклонение на глобалната мрежа на Янмар е изградено в Алмере (Холандия). 
През месец ноември 1989 г. е закупена земя и производството започва. Дейността, с която стартират работа, е производството на резервни части. Шест месеца по-късно започва и производството на големи двигатели, последвано от производството на морски и индустриални двигатели през 1991 г.
През 1997 г. Yanmar Europe отваря нова страница като започва да сглобява морски двигатели за плавателни съдове, предназначени за развлекателни цели.
 

Мисия и философия

Мисия
Да предоставяме щадящи околната среда продукти и системи с най-голяма енергийна ефективност на клиентите по целия свят.
 
Корпоративна философия
Ние от групата “Янмар” се стремим към спокоен живот в естествена хармония с окръжаващата ни среда, преследвайки нови ценности с помощта на креативните технологии и топлотата на сърцето.
 

Работна среда

“Янмар Юръп” Б.В. в Алмере е подразделение на “Янмар Къмпъни” Лтд. в Япония. Тази голяма международна група произвежда дизелови двигатели за целите на индустрията и корабостроенето. 
 
За групата Янмар работят общо 14 хиляди служители, разпръснати в Азия, САЩ и Европа. Централата на фирмата в Европа се намира в гр. Алмере в Холандия, където близо 130 служители са ангажирани със сглобяването на двигатели, с продажба на продуктите на европейските и африкански пазари и с доставка на резервни части.
 
Янмар нарича себе си истинска мултикултурна компания. В Холандия, освен японските колеги, за фирмата работят хора от 18 различни националности.Компактното двигателно оборудване във връзка със строителното инженерство навсякъде по света все повече започва да използва дизелови двигатели. Отделът по производството на индустриални двигатели предоставя малките и компактни машини за захранването на това оборудване. 
 

 

Свържете се с нас

Внимание!


Версията на браузъра Ви не се поддържа.
Моля, обновете до актуална версия.